20080731_08.jpg

Noora näyttää kotiutuneen Michaelin, Roosan ja Akun luokse. He olivat tiistaina koko porukka melomassa kanootilla. Nooralta puuttui pelastusliivit, jotka Akulla jo on. Niinpä suuntasimme tänään ostamaan Nooralle omat pelastusliivit tulevia retkiä varten.

Yael hieman ihmetteli tiistai-iltana, kun Noora ei tuntunut nälkäiseltä eikä makupalojen perään olevalta, vaikka Michael kertoi, ettei se syö nappuloita juuri laisinkaan. Sitten selvisi, että Noora oli ratkaissut ruokailunsa näppärällä keinolla. Se oli nauttinut huikopalaksi pizzan, joka oli jäänyt pöydälle hetkeksi vartioimatta.

Noora on myös ratkaissut nukkumajärjestelyt melko omatoimisesti. Sillä on lattialla hyvinvarustettu sänky parisängyn vieressä, jossa sen kuuluisi nukkua yönsä. Sängylle tulo on kielletty, sohvalla saa oleilla. Yöt sujuvat niin, että Michael tai Roosa heittävät Nooran lattialle noin kuusi kertaa yössä ja Noora kiipeää takaisin sänkyyn noin kuusi kertaa yössä. Virittelemme vedonlyöntiä siitä, kuka antaa ensin periksi. Noora on kyllä pitkään harjoitellut mieheni kanssa taktiikkaansa.

Noora oli tänään hammaskiven poistossa. Noora on nyt 400 euroa arvokkaampi koira kuin aamulla herätessään. Lääkäri oli 350 euroa ja lääkkeet 50 euroa.

Siltä otettiin verikokeet :
maksa-arvot: ALAT, AFOS
munuaisarvot: UREA, KREATIINI
proteiinit: TOTAALIPROTEIINIT
veren sokeri
kilpirauhasarvot: T4, KOLESTROLI
tulehdussoluarvo LEUK 4,3
punasoluarvo HKR 46%

Kaikki arvot olivat normaaleita, mikä tieto maksoi 90 euroa...

Noora sai eroahdistukseen Clomicalm kuurin, jotta sopeutuminen uuteen kotiin sujuisi mahdollisimman pehmeästi. Tosin Noora on tainnut jo kotiutua melko hyvin muutenkin ja ottanut tilanteen haltuunsa. Se kun on aina ollut hieman Michaelin perään...

Hampaita lähti viisi kappaletta ja kieli roikkuu hieman suusta, saa nähdä jääkö kielen ulosroikkuminen pysyväksi ilmiöksi.

20080731_06.jpg20080731_07.jpg