Yael kävi tänään vetämässä kaksi tuntia agilitya Koirakoulu Kompassissa. Ryhmillä oli tänään ensimmäinen kerta ja tunnit menivät hyvin, toinen ryhmä oli aloittelijoita, toinen hieman edistyneempiä. Rotukirjoa oli enemmän kuin seurojen treeneissä, paikalla oli kultainen noutaja, bichon frise, pumi, mittelspitz, tanskalais-ruotsalainen pihakoira, irlannin glen of imaalin terrieri, borderterrieri, keskikokoinen villakoira, mäyräkoira, puli ja iso mustavalkoinen x-rotuinen koira.

Niina oli mukana ja katseli tuntien kulkua trimmauspöydän päältä päästen pari kertaa demokoiraksi.

Liityimme tänään Ketteriin, ihan vain kannatuksen vuoksi. Jään seuraamaan mielenkiinnolla, kuinka seura kehittyy. Odotettavissa voi olla mielenkiintoisia tapahtumia, jos toiminta saa ilmaa siipien alle. Seura on tarkoitettu koirille, jotka harrastavat agilitya, mutta jotka eivät syystä tai toisesta pääse muiden seurojen toimintaan mukaan.

Pääkaupunkiseudulla on todella vaikea päästä seuroihin mukaan, mutta kisata ei voi, jos ei kuulu seuraan, joka on Kennelliiton alainen ja sitä kautta Agilityliiton jäsen. Agilityliitosta saa lisenssejä, mutta vain jos kuuluu seuraan. Rotuyhdistys käy, jos se täyttää edellä mainitut ehdot....