Pikku neiti P oli kovin suloinen pikku otus, kun se tuli trimmaukseen alkuviikosta. Se pyöri ja hyöri, niinkuin pennut tuppaavat pyörimään ja hyörimään. Ensimmäiset parikymmentä minuuttia se myös huusi suoraa huutoa. "Minä haluan pois tästä, minä en halua että minuun kosketaan, minä haluan pooooiiiissss!!" Mutta sitten neitokainen hiljeni. "Höh, tyhmä nainen kun ei ymmärrä mitä sanon, vaikka parhaani yritin kertoa, että tämä ei ollut suunnitelmissani. Mutinaa, jupinaa...".

Sitten trimmaus sujuikin melko sutjakkaasti. Sain konetyöt tehtyä ja turkin jonkinlaiseen malliin.

Korvien nyppiminen olikin sitten uusi kauhistus. Sitä neiti P pelkäsi tosissaan, se ei temppuillut, vaan pelkäsi henkensä edestä jo korvaan koskemista. Niinpä sitten harjoittelimme ihan vain korvan hieromista, joka jo alkoi hieman sujua. Sitten oli vuorossa sormien laitto korvaan, joka aiheutti uuden paniikkikohtauksen. Karvojen nyppiminen sinällään ei ollut niin kamalaa, silloin se ei edes vinkaissut, mutta älähti kovaan ääneen surkeasti valittaen kun sormet osuivat korvaan.

Sain korvat osittain nypittyä, mutta kotiläksyksi jäi korviin koskeminen. Mukaan matkaan lähti korvajauhetta, joka helpottaa nyppimistä.

Vinkkinä korvien nyppimistä pelkääville:
1) Nypi korvia aina yksin, älä pyydä ketään pitelemään koirasta kiinni. Se vain lisää koiran paniikkia, etkä pysty itse arvioimaan, kuinka peloissaan koira on.
2) Älä koskaan purista, nipistä tai kurista koiraa huomaamattasi pidellessäsi siitä kiinni.
3) Harjoittele sohvalla ilman nyppimistä korvan hierontaa, ja sormien työntämistä korvaan.
4) Käytä korvajauhetta apuna.
5) ÄLÄ KÄYTÄ PINSETTEJÄ.