Se alkoi aika vaimeasti, näin kivan blogin, jossa oli juttua undulaateista. Sieltä löysin linkit Tirpysten pesään ja vielä toiseen undulaatti blogiin

Sitten löysin muutaman kivan videon puhuvista undulaateista... CharlieOllie ja Erwin....

Undulaatti.com -sivuston...

Muistelin omia undulaattejani, Tipiä ja Topia. Tipi oli luokkakaverini undulaattien poikanen ja täysin käsikesy meille tullessaan. Se oli elämäni lintu, yksi niistä, jotka eivät unohdu koskaan. Se oli aina kynässäni kiinni, kun tein läksyjä. Tipi sai puolisokseen Topin, joka oli vihreä.

Ilpo tuli meille hyvin vanhana ja alussa se ei lentänyt laisinkaan. Se vain käveli lattioilla ja naputteli varpaita. Aikaa myöten se alkoi myös lentämään. Se ei ollut ihmisrakas, mutta tuli halutessaan olkapäälle. Sille ostin kaveriksi Jasminen, sinisen naaraan, joka oli sen vanhuudenpäivien ilo. Ilpon kuoltua Jasminelle ostettiin sininen uros Aladdin ja ne saivat kolme sinistä poikasta. Parvessa eli myös Tipi (II) ja Topi (II). Daniel yhä muisti Ilpon, kun juttelin siitä tänään. Daniel oli ehkä noin 6-vuotias, kun Ilpo kuoli.

Undulaatit ovat seurallisia ja älykkäitä. Pidän kovasti kanarialinnuistani, nyt kevään tullen Felix laulaa taas rinta rottingilla, mutta kyllä undulaateissa on silti sitä jotakin... Laitoin aamulla kanarialinnuilleni pesän, viime kesänä Fortuna muni, mutta munat olivat hedelmöittymättömiä.

Nyt perheeni toivoo kovasti, että undulaattikuume menee ohi, ennenkuin löydän etsimäni : )

Mutta jos tiedät missä on käsikesy undulaatti kotia etsimässä, niin olen pelkkänä korvana. Ota yhteyttä! Värillä, iällä tai sukupuolella ei ole väliä. Undulaatteja on tarkoitus hankkia kaksi, sillä yksin ne ovat kovin yksinäisiä.

Sitten jos toivoa saa, niin listani on jotakuinkin:
- Uros
- Sininen (Tipi oli keltainen ja Ilpo vihreä)