Tänään oli paikalla mega suuri ryhmä, osittain siksi, että ryhmä on suuri, 13 koirakkoa. Osittain siksi, että seuraavan tunnin vetäjän hevonen oli sairastunut ja ryhmäläiset tulivat minun tunnilleni.

Mutta onneksi aurinko paistoi ja kentällä oli mukavan lämmintä. Valoakin riitti ihan loppuun asti.

Harjoittelimme U-rataa, hyppy, hyppy, kepit, hyppy, putki, puomi ja aita. Ensimmäisellä kierroksella U yhteen suuntaan, toisella kierroksella U myös takaisinpäin ja kolmannella kierroksella U yhteen suuntaan.

Ryhmässä on hyvin eritasoisia koirakoita, jäin parin koirakon kanssa kertaamaan keppien ja puomin perussuoritusta muiden jo lähdettyä. Muutama koirakko on selvästi kisavalmiita, muutama ei niin estevarmoja, mutta suurin osa jossain estevalmiiden ja möllitason tietämillä.

Jossain vaiheessa iltaa pari koiraa aloitteli kunnon koiratappelua,silmäkulmastani näin Yaelin ottavan kunnon spurtin kohti riitapukareita ja sai kuin saikin tilanteen rauhoittumaan. Tilanteesta selvittiin ilman vaurioita, mutta muistutti siitä, kuinka tärkeää on pitää koirat kiinni ja hallinnassa, kun ei ole oma vuoro menossa.

Verrattuna Vekoran kenttään, AGRYn kentän koko on hyvä, pohja on parempi ja esteet ovat paremmat.