Fifi (oranssi): Ensimmäinen yö sujui loistavasti nukuttiin 11-6 jonka jälkeen hiukan syötiin ja leikittiin ja nukuttiin uudestaan. Käytiin ulkona Dafin kanssa meni tosi hienosti kävelee (tai pompahtelee) mukana pysähtelemättä. Nautti lumesta ja tulee Dafin kanssa hyvin toimeen, Dafi ei oikein tajuu onko se oikea koira ihmettelee sitä kovasti. 

***
Sani (keltainen): Automatka meni hienosti, Sani oli todella rauhallinen ja tuntui vain nauttivan autokyydistä.

Poikkesimme tosin heti alkumatkasta siellä Saijan ja Wilman (mieheni sisko ja hänen keskari villis) tykönä ennen kuin lähdimme varsinaiselle kotimatkalle. Sielläkin neiti oli erittäin kiinnostunut kaikesta ja kaikista, ja leikki oikein mielellään Wilman kanssa ja siinä sivussa kaarsi meidän Nellin kaukaa... oli ihan sen näköinen, että Nelli ei ollenkaan kuulu porukkaan kun on ihan väärän värinen ;)
 
Koko automatkan kotiin Sani nukkui rauhallisesti.
 
Kotiin päästyämme oli pakko hieman kokeilla miltä tuo luminen kotipiha tuntuu... Siellä koitettiin jo vähän leikkiäkin Nellin kanssa. :)
 
Yön Sani nukkui meidän pesuhuoneessa, joka on makuuhuoneemme vieressä ja tietenkin ovi oli koko yön auki välissä oli vain "portti". Peti ja vesi sekä ruokakuppi ja lelut kaverina... emme uskaltaneet vielä antaa olla Nellin kanssa "kahden" ennen kuin tuntevat toisensa kunnolla.  Muutaman kerran yöllä vähän itketti, mutta kokonaisuudessaan yö meni oikein hyvin.
 
Ruokaa oli yöllä kupista haihtunut ja aamullakin ruoka maistui oikein erinomaisesti. Aamuruuan jälkeen menimme sitten Nellin ja Sanin kanssa pihalle kokeilemaan jos vaikka pissa tulisi ulos ihan sillai vahingossa. Ja niinhän siinä kävi, pissat ja kakat tehtiin ulos niinkuin isotkin koirat. Että oli kivaa mennä lumessa Nellin kanssa ihan hullumaiseen tahtiin.
 
Nyt sitten köllötellään olohuoneen sohvan vieressä ja nautitaan olosta :)

***
Trixi (punainen): Kotimatka meni hienosti. Hän istui sylissä ja nukahti tunnin kuluttua ja nukkui sitten suurimman osan matkasta. Kotona Trixi sai hepulin ja juoksi iloisesti ympäri. Nyt hän on syönyt ja käynyt ulkona pissalla.

***
Cara (pinkki): Kaikki mennyt hienosti. Menimme ensin Sallan luo ja Neasta ja Carasta taitaa tulla tosi ystävät, leikki lähti heti käyntiin ilman mitään arastelua uudesta paikasta. Sallakin ihmetteli pennun pirteyttä. Cara kotiutui aivan hyvin ilman mitään itkua, nukkui vieressäni lattialla peiton  päällä ja tiikerin sylissä. Neljältä kävimme pissillä ja se veti täysillä eteisen ja olohuoneen väliä häntä pystyssä.n. 15 minuuttia ja taas nukkumaan..

Kuudelta sanoin että meillä nukutaan myöhään ja sitten vedettiin unta 9.30. Syönyt hyvin, pissinyt ja kakkinut monta kertaa vaihteleviin paikkoihin jopa sanomalehdellekin. Äsken teimme lenkin ulkona  naapureiden iloksi, tepasteli mallikkaasti. Nyt nukkuu, niin että voin tehdä hommia. Ilmeisesti on tullut Pauliinaan ja on myös kenkäfriikki, pitää vain opettaa ettei ne ole leluja.

Tämä tällä erää, toivottavasti jatkuu samaan tahtiin. Olen opetellut uuden hiihtokävelytyylin etten astu varpaille.

***
Otso (musta): Otso on innoissaan, tarpeetkin tulee tehtyä. Toki sisällekin. Yö on pitkä: ensimmäinen yö oli jotenkin kivuttomampi kuin viime yö. Ehkä Otso oli niin väsynyt automatkasta  ja tutustumisesta, että nukkui pidemmän pätkän. Viime yönä pisin jakso oli kaksi tuntia ja sitten itketti. 

Kotimatkalla Otso nukkui koko matkan, poikkesimme ostamaan itsellemme välipalaa ja päästimme Otson ulos, pissa tuli heti, kuten myös teidän kadunvarteen. 

Otso kulkee perässä koko ajan, jokainen meistä kelpaa. Nyt tosin nukkuu keittiön pöydän alla alakerrassa, vaikka itse olen yläkerrassa. Laitoimme portaiden alapäähän turvaportin, ettei Otso edes itsekseen tänne pääse.

Kävimme eilen hiihtämässä, Otso jäi kotiin. Oven sulkeuduttua itki, mutta kun tulimme noin tunnin kuluttua, Otso oli nukkumassa. Laitoimme Otsolle korin portaiden alle.
 
***
Valkoinen: Hyvin on mennyt, vähän levottomasti nukkui yön kun on varmaan niin paljon uutta... Mutta ei ole itkenyt. Kissa vähän ihmeessä, käy koko ajan haistelemassa ;  )
 
***
Lähtöpainot 7 viikkoa:
Musta 4,7 kg
Windy 4,4 kg
Vihreä 4,2 kg
Keltainen 3,8 kg
Valkoinen 3,8 kg
Punainen 3,4 kg
Pinkki 3,3 kg
(Bicho 22 kg)