Sunnuntaina oli ensimmäinen pentuagilitykerta Konalassa. 

Verde oli trimmissä ennen pentuagilitya ja koska konetyöt ovat useimmilla vielä hieman hakusessa, otamme sen seuraaviksi kerroiksi ohjelmistoon konetyöt agilityn ohella.

Tunnit alkavat tokolla, nyt kävimme läpi sivulle tulon ja maahan menon. Agilitypuolella kävimme läpi renkaan ja kepit.

Kaikessa harjoittelussa ideana on toisten koirien läsnäoloon tottuminen, omistajan ja koiran välinen suhde sekä koiralla oppimaan oppiminen. Mukana olivat Verde, Windy, Cara ja Bella.

***

Ja tässä vielä Otson terveisiä:
"Otso on oppinut sisäsiistiksi. Viime viikolla kävimme hakemassa rokotuksen, Otso oli oikein reipas. Toinen kiveskin on laskeutunut eli siis ihan täydellinen poika! Otso viihtyy hyvin ulkona jalkapalloa pelaten ja hangessa kahlaten. Piilosta on myös mukava leikkiä. Onneksi pakkanen hellitti. 

Otso syö hyvällä ruokahalulla neljä kertaa päivässä, pääasiassa nappuloita liotettuna, mutta välillä olen laittanut sekaan samaa ruokaa mitä itsekin olemme syöneet. Tuntuu olevan kaikkiruokainen ja oikea ahmatti, jaksaa kuitenkin odottaa istuen, että kuppi kolahtaa lattiaan. Otso on oppinut oman nimensä lisäksi "istu", "odota" ja "tule"...
 
Hoitotoimenpiteet sujuvat hyvin: Otso nauttii lämpöisistä suihkuista, Emma auttaa föönin kanssa niin saan itse paremmin karstattua turkin kuivaksi. Trimmikoneen surinakaan ei enää pelota: olen trimmannut vain tassut, pyllyn, vatsan ja huulet. Häntää olen tasaillut saksilla samoin päälakea ja korvien ulkoreunoja. Me kun emme halua varsinaista villakoiraleikkausta. Korvakarvojen nyppimisestä Otso ei tykkää."