Mitä Windylle kuuluu? Ihan vain pelkkää hyvää. Lähes päivittäin Windy tulee kyläilemään ja leikkimään äidin kanssa. Bicho jaksaa Windyä loputtomiin. Se leikkii ja painii sen kanssa. Windy saa syödä samaa luuta ja peuhata mielin määrin. Kertaakaan vielä ei Bicho ole hermostunut.

Rousku-täti jaksaa leikkiä melko pitkään Windyn kanssa, mutta kun leikki loppuu, se myös loppuu, siitä pitää Rousku-täti huolen. Kiitos Rouskun, Windy on lähes sisäsiisti kotonaan.

Verden kuulumisia: "Verdellä on pilkettä silmäkulmassa - erittäin vahva luonne. Periksiantamaton kaveri! Siksi on parempi jo ruveta pitämään "järjestystä" yllä- Käytin Verdeä (myös Ricoa) Ricon trimmaajalla viikko sitten ja hän kehui Verdeä maasta taivaaseen... Sen luonnetta, näköä ja sen sellaista! Tuntui hyvältä!"

Trixin kuulumisia (kuva yllä): "Meillä on mennyt todella hyvin, Trixi syö ja kasvaa, painaa nyt vähän yli 6 kg. Hän nukkuu kiltisti 8 h / yö ja tykkää todella paljon touhuta ulkona, varsinkin hän tykkää kiivetä lumikasoihin pihalla, sieltä näkee niin hyvin ja nyt kun ei ole niin kylmä hän viihtyy ulkona pidempiä jaksoja."

Sanin kuulumisia (kuva yllä): Pyysin tuota äippää kirjoittamaan, kun en ihan itse osaa tuota tietokoneen ihmeellistä maailmaa. 

Niinkuin kuvasta näkyy, niin täällä voidaan oikein mukavasti... tuo meidän äippä väittää ettei minusta millään saa hyviä kuvia, kun olen kuulemma liian hätäinen persoona pysyäkseni edes hetken paikallani.... lieneekö oikeassa? Ehkä se vaan ei osaa ottaa kuvia...
 
Pesulla olen käynyt reippaasti ja saunominenkin on ollut hauskaa. Ekalla kerralla kun saunassa olin, niin se tuntui kyllä melkoisen hassulta kun tuo meidän iskä heitteli vettä sinne kuumaan kaminaan, joka on saunan nurkassa ja jonka lähelle minulla ei kuulemma ole mitään asiaa... Siellä se suhisi kummasti ja sitten tuli mukavan lämmin.
 
Föönaamisenikin on onnisutunut ongelmitta ja sitten kun tätä kuontaloa on vähän lyhennetty, jotta pysyisin kauniina, niin eipä sekään sen kummallisempaa touhua ole ollut.... tassuja ajellessa minä vain köllöttelen rauhallisesti ja odottelen kun homma on valmista.
 
Kävimme tuossa viime viikon lopulla tervehtimässä, jotain miestä joka tökkäsi niskaani kaksi piikkiä... Äippä sanoi, että tuo mies oli kuulemma eläinlääkäri ja ne piikit jotain rokotuksia, että pysyisin terveenä... Se eka piikki oli vähän kyllä tylsä, mut ei se toinen sit kyllä enää oikeastaan tuntunut missään. Menemme kuulemma sinne uudelleen vielä kuukauden päästä. Ihan kivaa, kun se mies oli tosi mukava...
 
Mulla on ollut täällä oikein kivaa... Leikimme tuon Nellin kanssa pihalla paljon hippaa ja muutenkin painitaan aika paljon. Iltaisin otamme aina kunnon kisat ennenkuin pitää mennä nukkumaan... Mut sen hurjastelun jälkeen kyllä uni maistuukin todella hyvin. Luulenpa, että nyt olisi jälleen pihaleikkien aika joten eipä tällä kertaa sitten enempää... Kuullaan taas :)