Tänään alkoi pentujen hintaan kuulunut pentukurssi. Paikalla oli Bella, Cara ja Windy. Harjoittelimme ohittamista, maahanmenoa, seisomista ja luoksetuloa Bichon ollessa demokoirana. Liikkeiden välissä päästimme pennut muutamaksi minuutiksi leikkimään ja päästämään turhia höyryjä pois.

Pennut olivat yllättävän taitavia ja malttoivat jopa tulla luokse kesken leikkien pienen houkuttelun jälkeen.

Seisominen sujui mallikkaasti kaikilta kolmelta.

Samoin paikallaolo luoksetulon yhteydessä.

Alla terveisiä muilta pennuilta: 

 

17.5. Trixie yllä: "Oltiin Trixin kanssa ekaa kerta mökillä Nauvossa viime viikonloppuna. Venematka sujui hyvin ja Trixi nauttii kun hän sai olla vapaana neljä päivää. Olemme myös aloittaneet pentukurssin (perustottelevaisuutta) ja sielläkin Trixi käyttäytyy todella hyvin, on rauhallinen kun joutuu odottamaan vuoroaan, mutta sitten hän on energinen kun pääsee tekemään jotain esim. luoksetuloa." 

13.5. Otso voi hyvin, mutta omistaja toivoo, ettei kuulumisia kerrota / kuvia julkaista blogissa.

7.5. Fifille kuuluu erinomaisen hyvää. Se on reipas pikkuneiti, joka käy luonani trimmauksessa ja on ollut mukana näyttelyharjoituksissa. Fifin kuvat ovat kadoksissa tähän hätään, mutta se on aika sievä ja reipas pakkaus.

24.4. Sani, kuvat alla (taivas kuinka pennut ovat kasvaneet kuukaudessa...) "Meille kuuluu oikein hyvää. Sani on erittäin oppivainen neiti ja osaa jo istua, mennä maahan ja pysyä melko hyvin paikka sanallakin paikallaan. Pääsimme tuon vanhemman koiramme kanssa paikalliselle agility alkeiskurssille mukaan ja olemme käyneet innolla harjoittelemassa esteitä jo vähän etukäteen yksityishallilla. Myös Sani on ollut mukana ja putki on sitten hauska juttu. Hypyt on kyllä vähän kummallinen ilmestys, mutta siinä nekin menee kun toinen menee edellä. On ilo päästä taasen agilityn pariin mukaan :)"

29.3. Verdestä en ole kuullut kuulumisia sitten trimmauskurssin.