Oli sattumaa, että sähköposti odotti juuri, kun palasimme näyttelystä, missä Fifikin oli : ) Mutta oli ihanaa kuulla Verdestä ja nähdä, että siitäkin on tullut jo "iso poika". Olen täysin puolueellinen, mutta minusta se on kaunis rakenteeltaan.

"Verdelle kuuluu hyvää. Pari viimeistä viikkoa olemme viettäneet mökillä pohjoisessa, ja Verde nauttii täälläolosta täysin siemauksin! Verde on aikamoinen seikkailijatyyppi, ja tekee yksinään tutkimusretkiä lähimaastoon. Kuitenkaan omalta tontilta poika ei poistu. Uiminen ja vedessä länträäminen on Verden mielesta huippuhauskaa puuhaa!

Täysin sisäsiistejä meillä ollaan oltu jo pääsiäisestä asti. Verde on pysynyt terveenä. Olemme käyneet Riihimäella toko-koulutuksessa ja syksyn tullen jatkamme koulutuksia tokon ja agilityn merkeissä. Verde osaa suht hyvin perusasiat (istu,maahan,tänne,paikka,seiso jne), mutta tietysti hiomista vielä löytyy. :)

Pentukoulutus jäi meiltä väliin, koska alkuperäisen ohjelman mukaan eka kerta (tuo tiistai ilta) oli meille esteellinen. Kun olimme tulossa seuravana tiistaina, huomasimme sivuiltanne, että koulutus olikin jo pidetty sunnuntaina. Niinpä päädyimme sitten treenailemaan Riihimäen suunnalla. Kevään aikana muutamat infotiedotteet ovat jääneet tulematta meille, joten olemme olleet vähän tiedottomia tapahtumista.

Olemme kertakaikkiaan saaneet ihanan koiran! Verde on rohkea ja sosiaalinen kaveri, joka ei turhia murehdi tai stressaa. Verde rakastaa lapsia ja tykkää peuhata heidän kanssaan. Verde on kovin ihmisrakas ja haluaa olla aina siellä, missä muutkin perheenjäsenet ovat. Trimmaus sujuu mutinoitta, ja useimmiten poika päättää ottaa nokoset omistajan puunatessa turkkia.
Perheemme keskikokoinen villispoika Rico on saanut Verdestä oikean sydänystävän! Rico on ns. herännyt henkiin uuden kaverin myötä!

Ohessa on muutamia kuvia Verdestä, ja kuten huomaat, olemme kesän kunniaksi luopuneet pehmoisesta pentuturkista. Verde on niin kova läträämään järvessä ja seikkailemaan metsässä, että pitkän turkin hoito olisi ollut mökillä hiukan haastavaa."