Pennut tulivat melkein viikon etuajassa (57 pv), joka aiheutti meille ylimääräistä hässäkkää, sillä olimme varautuneet pentuihin vasta ensi viikon puolella.

Ensin syntyi tyttö (120 g) kello yhdeksän illalla. Pöffi oli reipas ja hyvä synnyttäjä, se ei inahtanutkaan synnytyksen aikana.

 Sitten syntyi tytöistä pienin (110 g) kymmeneltä illalla.  Pieni tyttö ei ole alkanut imeä normaalisti, saa nähdä selviääkö se. Kävimme aamulla apteekin auettua ostamassa maidonvastiketta ja pikkuinen on nyt pulloruokinnalla.

Sitten tuli porukan isoin tyttö (134 g), mustassa sikiöpussissa. Vaikka lapsivesi oli ehtinyt värjääntymään, onneksi pentu voi hyvin. Tällä tytöllä oli jo syntyessään todella musta pigmentti.

Pöffillä maito lähti nousemaan hitaasti ja olimme huolissamme pikkutytöstä, joten varasimme aamupäivällä ajan eläinlääkärille. Pöffi sai oksitosiinipiikin ja maito nousi lupaavasti. Täytyy toivoa, että maidon tulo jatkuu. Meillä on kuitenkin varalla jo kaksi imettävää narttua, joiden luokse saamme pikkuiset vierihoitoon, jos Pöffin maito ei ala virtaamaan.

Pikkutyttö sai nesteytystä, eläinlääkäri oli varovaisen toiveikas sen suhteen.
(28.8. klo 19:55, pieni tyttö nukkui pois ja jatkaa leikkejään sateenkaaren tuolla puolen).