Kesä livahti käsistäni työkiireissä, koulutuksissa ja taivas tietää missä.

Mutta nyt syyssateiden myötä katseeni kääntyi yläkertaan ja sen lievästi sanottuna kaaoottiseen olemukseen. Kesän (ja kevään?) aikana kaikki mikä on käsistä irronnut, on työnnetty yläkertaan odottamaan hetkeään. No sitä hetkeä ei ole tullut...

Ennenkuin tällä viikolla. Tarmonpuuskan siivittämänä isot vaatekaappimme löysivät uudet paikat ja sisälmykset purettiin ulos. Ikeasta saimme lisähyllyjä ja tavarat joutuivat suurennuslasin alle. Tarvitsemmeko me TODELLA tuota? Aika usein vastaus oli: EMME.

Niinpä hyllyt ovat nyt kuin sisustuslehden sivuilta : )

Kuvassa pelargonit ovat löytäneet mieheni hyväksynnän saaneen talvehtimispaikan, kuopuksen häädettyä kukkaparkani jalkopäädystään.

Nyt enää kaksi isoa kirjahyllyä = 2 x 25 lokerikkoa, kussakin noin 20 kirjaa... Kolme isoa vaatekaappia ja kaksi pientä kirjahyllyä, sekä lattiasta kattoon oleva pahvilaatikkopino ja toinen vastaava pino muovilaatikoita, kaikki täynnä aarteita... Positiivista, ei tarvitse ensi viikolla miettiä mitä tehdä. Ja nyt on työmäärä arviokin, kolmeen isoon vaatekaappiin meni noin 15 tuntia.