Veimme kasvihuoneeni mökille ja samalla sain nauttia syksyn kukkaloistosta. Syyshortensia kukkii edelleen ja maksaruoho on todella kaunis punainen. Sininen hortensia kukkii edelleen, niitä pitäisi ostaa lisää... Kasvimaassani joku talttahammas oli käynyt syömässä chilit, oletan, että talttahampaan kulinaristisia hermoja kutkutti chilini.

Kasvihuoneen pystytys oli kahdeksan tunnin homma, mutta se saatiin kuin saatiinkiin ehjänä pystyyn. Yaelille, joka purki sen yksin ja järjesti kuljetuksen, kuuluu iso kiitos.

Sillä aikaa kun mieheni ja tyttäreni pystyttivät kasvihuonetta, minä pääsin suunnittelemaan uusia projekteja. Talon alla on hyvää tilaa, mutta täysin hyödyntämättä. Voisin siirtää polttopuut tuonne, rakentaa niille siistin tuen / telineen... Löysin myös "kadoksissa" olleen piha-altaani, ensi kesänä asennamme sen ja laitamme siihen suihkulähteen.

Ja tässä vielä apujoukot (joista eräs nimeltä mainitsematon syöksyi suoraan järveen, kasteli ison turkkinsa ja sieltä pois tultuaan kaivoi puolimetriä myyränkoloa maan sisään pihanurmellamme, kun silmäni hetkeksi vältti tuon nimeltä mainitsemattoman vahtimisen).