dana.jpg
Kuva1: Olen NIIN suloinen, huomatkaa vaaleanpunaiset pampulat
Kuva2: Varokaa minua!!! 2,5 kiloa hurjaa luonnetta kompaktissa paketissa.
Kuva3: Menomonot

Tyttöni oli yökylässä kaverinsa luona, jolla on kaksi mäyräkoiraa. Dana oli mukana ja käyttäytyi kuin ei olisi vieraskoreudesta kuullutkaan. Dana päätti pistää mäyräkoirat matalaksi ja hyökki niiden kimppuun niin, että ne alistuivat selälleen. Lisäksi kun tytöt lähtivät käymään kavereidensa luona kylässä, niin perheen isä oli päästänyt koirat pihalle ulkoilemaan. Dana hyppäsi 1,5 metrisen aidan yli ja lähti Yaelin perään, juosten Yaelin auton luokse, joka oli talon toisella puolella parkissa. Perheen isä juoksi perässä ja kantoi koiran takaisin sisälle. Tuo aita oli siis sama, mitä isovillakoirani yritti epäonnistuneesti hypätä ja kaatoi aidan seipäät törmättyään siihen.

Danan omat sivut

Luonnetestistä Dana sai aikoinaan 188 pistettä. Muistot heräävät mieleen vuodelta 2004, jolloin olen merkinnyt muistiin Danan ihastuttavaa käytöstä. Dana oli silloin juuri täyttänyt vuoden.

"Dana karkailee ulko-ovesta sisään tultaessa, juoksee ympäri taloyhtiötä, haukkuu kaikkia näkemiään ihmisiä, aikuisia ja lapsia, tekee valehyökkäyksiä heidän nilkkoihinsa. Välillä juoksee myös autotiellä.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Agilitykentällä Dana karkaa lähdössä ja myös kesken radan tekemään valehyökkäyksiä muita koirakoita kohden.

 

Mökillä se haukkuu täysin kontrolloimattomasti vieraita, jotka tekevät puusavottaa. Ei tule pois kutsuttaessa ja jos tuleekin, syöksyy takaisin heidän nilkkoihinsa.

 

Ulkoilutuksen yhteydessä se hyökkäilee rajusti muita koiria ja ihmisiä kohti haukkuen ja riuhtoen hihnassa.

 

Dana pissaa meidän sänkyymme, aina kun saa tilaisuuden. Rakensimme portin jo kuukausia sitten estämään Danan pääsyn makuuhuoneisiin. Dana pissaa myös koiran sängyt yläkerrassa. Alakerran maton pissailu on loppunut.

 

Kun Yael yrittää saada Danaa kaapin alta pois, se murisee ja kieltäytyy tulemasta."

***

Tosin täytyy myöntää, että Dana ylitti itsensä pääsiäisen kisoissa saamalla kolmannen nollansa ja voittamalla kisan. Koirakoita oli 26, ihanneaika 47 s, Danan aika 36,78 s, toiseksi tulleen aika 37,13 s. Samalla Dana siirtyi kolmosiin.

 

Danan motto: "Helppoja koiria saa Stockmannin leluosastolta"

dana0704_4.jpg