Ainekset:
3 pientä pilkottua perunaa / ruokailija
1 sipuli pilkottuna (voi jättää pois)
kylmää vettä kattilaan niin paljon, että perunat peittyvät
1 tl suolaa
mustapippuria (ripaus)
Valmistus:
1. Laita perunat ja sipulit kattilaan kylmään veteen, lisää suola ja mustapippuri
2. Kun vesi alkaa kiehua, anna kiehua 12-15 minuuttia (laita munakello)
2. Kokeile haarukalla perunoiden kypsyyttä, kypsästä perunasta haarukka menee helposti läpi.
Perunamuusi:
1. Poista vesi kiehuneista kypsistä perunoista
2. Murskaa perunat muusiksi (varo kuitenkin tekemästä liisteriä)
3. Lisää 2 rkl margariini + hieman yrttisuolaa
4. Lisää loraus maitoa oman maun mukaan
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.