Yael veti nuorten leirin ja palaute oli positiivista. Ylhäällä oikealla leirin päättänyt rally-tokon leikkimielinen kisa, kolmelle parhaalle pokaalit ja kaikille suklaapatukat.

"Leiri olisi voinut kestää pidempään. Leirillä oli kivaa mennä agilityradalle ja oli kivaa kun pystyi lainaamaan koiraa. Leirillä ei ollut mitään tylsää"
"Leiristä oppi todella paljon. Kivointa oli agility ja etsintä. Olisi ollut mukavaa, jos opituista tiedoista olisi saanut esim. pienen infopaketin / kirjoitetun kertauksen"
"Leiri oli monipuolinen. Saimme paljon vinkkejä uusista harrastuksista. Mukavin aivan uusi laji meille oli rally-toko. Leiri oli aika lyhyt, mutta toisaalta ymmärrän, etteivät koirat kauempaa jaksa keskittyäkään... Kiitos sinulle ja äidillesi!"
"Kivointa oli rally-toko, koska siitä ei ollut aiempaa kokemusta. Leirillä ei ollut oikein mitään kurjaa. Plussaa: leirillä oli ihan sika hauskaa, oppi paljon uutta, saatiin kokeilla paljon asioita itse, pienet tauot. Miinusta: joskus joutui odottamaan kauan, näyttelyitä hinkattiin vähiten. Yhteenveto: Opittiin tosi paljon uutta!"
"Oli kivaa, mutta kurssina olisi ehkä parempi, ettei koirat väsy. Agi oli kivaa ja sain hyvää palautetta ja kehitettävää. Koiraetsintä oli kivaa. Toko ei niin kiinnostanut"
"Enemmän pureutumista näyttelyyn. Oli hauskaa ja monenlaista touhua"
"Kivoin laji: rally, tylsin laji: toko. Leiri oli tosi hauska. Oma koira keskittyy nyt paljon paremmin. Leirin ohjaajat olivat kannustavia. Leiri maksoi vain 50 euroa = sopiva hinta, kaikilla on varaa"
"Hauskimmat lajit olivat rally-toko ja agility. Jos pitää sanoa tylsin, niin hmmm.... ehkäpä BH. Sinä Yael osasit opettaa, olit hauska, kannustit ja olit tosi KIVA! BH:hon voisi tehdä jotakin lisää esim. kaavion harjoittelua, siis vaikka 20 askeleen seurausta. Opin paljon asioita erityisesti tokossa, näyttelyssä, agissa sekä rallyssä. Koiraetsintä oli hauskaa. Nähdään seuraavilla kursseilla ja leireillä!"