Vaaleanpunainen alias pinkki ja punainen. Trimmatessa pinkki kieppui ja kieppui sekä protestoi kovaäänisesti, punainen sisko istui taasen hievahtamatta täysin hiljaa. Mitä sitä suotta huutamaan ja riehumaan?

Musta poika ja oranssi tyttö. Musta poika hieman kiepahteli, mutta rauhoittui nopeasti trimmikoneen surinaan. Oranssi tyttö oli todella rauhallinen, istui ja ihmetteli hiljaa koneen surinaa naamallaan (kuvatessa taasen kieppui niin, että filmiä paloi).

Blondi ja valkoinen tyttö. Blondi murisi aluksi, mutta rauhoittui nopeasti. Valkoinen tyttö tappeli vastaan ja huusi kiukusta.

Satiini ja vihreä poika. Satiini tyttö oli rauhallinen, istui nätisti hiljaa. Vihreä poika oli rento, mutta vinisi hieman vastalausetta.

Pentujen käytökseen on varmasti vaikuttanut se, olivatko ne pirteitä (=juuri riehuneet Yaelin kanssa) vai nostettiinko ne suoraan päikkäreiltä trimmaukseen.

Mutta yksi Vaahteramäen Eemeli porukkaan mahtuu. Tällä kertaa nuori mies uuvahti ruokakuppiin. Jos jostain kuuluu huutoa... "Onko se vihreä taas pulassa?".