Kiusaus kokeilla Honeyn nenää enemmän tosissaan oli suuri ja niin houkuttelin treenikaverin Veikkolan metsiin. Heta meni piiloon ja jätti pyykkipojat jälkeensä. Ensimmäinen haku ja Honey huusi kun ei heti päässyt menemään. Se meni kuono maassa erehtymättä suoraan ja löysi Hetan.

Sitten teimme pitkän jäljen Hetalle, joka vanhana konkarina löysi meidät helposti ja lintsaili hieman loppupätkällä tulemalla ilmavainulla.

Ja lopuksi Heta teki meille loppuun hieman pidemmän jäljen ilman näkölähtöä. Kun Heta lähti, kävin sillä aikaa hakemassa omalta jäljeltämme jääneet merkit metsästä (Heta oikaisi ilmavainulla). Sitten saimme puhelinsoiton, että voimme lähteä etsimään ja vein Honeyn kohtaan, mistä Heta oli lähtenyt. Annoin alkuhajun ja sitten mentiin! Nenä maassa, kauhealla vauhdilla ja aluksi olin niin äimistynyt, etten edes tajunnut kerätä ensimmäisiä merkkejä pois  

Mutta loput merkit keräilin ja Honey eteni täysin määrätietoisesti pitkin jälkeä. Se löysi Hetan ja ilmaisi sen kaukaa kentän poikki jähmettymällä paikoilleen.