20081229_01.jpg20081229_02.jpg

Pennut ovat mukavassa iässä. Ne leikkivät ja niiden leikkejä on mukava seurailla. Ne selvästi katsovat miten isot koirat reagoivat asioihin ja tulevat mm. muiden perässä kovalla tohinalla ovelle tulijoita vastaan.

Ne murisevat hurjana "hurrrr" ja tekevät hyökkäyksiä kohteisiinsa. Bicho virittelee niiden kanssa leikkejä, Niina murisee hurjana (mutta pennut eivät välitä), Dana hyökkii niiden kimppuun ja ne osaavat väistää Danaa. Noora pysyttelee kaukana pennuista.

Pennut kulkevat jo melko varmasti eteisessä, mutta eivät vielä mene keittiöön asti. Kuten kuvasta näkyy, meillä on matot lattioilla. pennut ovat melko "sisäsiistejä" ja pissaavat lähinnä pissa-alustalle.

Rousku imettää edelleen, pennut syövät kyllä kuivamuonaa, mutta imevät  vielä ihan säännöllisesti maitoa.

Pennut nukkuvat nyt Rouskun kanssa, ilman että tyttöni nukkuu lattialla niiden kanssa, mutta piipittävät vielä sen verran, että nousen kerran pari yössä kurkkaamaan, että kaikki on ok.

***

1.1.2009 Uusi vuosi oli ja meni raketteineen. Mietimme hieman etukäteen, reagoisivatko pennut ääniin. Pihallamme ammuttiin paljon raketteja ja papatteja, läheisestä puistosta puhumattakaan. Mutta vanhemmat koiramme eivät korvaansa lotkauttaneet äänille, eivät edes illan pissalenkillä. Pennut eivät reagoineet mitenkään ääniin, hyvä niin.