Jedi syö hieman hitaasti, joten mieheni päätyi syöttämään sitä... Yllä Jedi nukkuu alakerran sinisellä tyynyllä, joka on Niina (toyvillakoira), suosikkipeti. Onneksi tyynyjä on kaksi :)

Alla yläkerran siskonpeti, johon mahtuu hyvin nukkumaan Honeyn kanssa. Tyttäreni huomautti pedin olevan todella maskuliininen...Jedin virallinen nimi on Yard Guardian Balagur eli se on nimetty kouluratsastushevosen mukaan. Kun katsotte videota http://www.youtube.com/watch?v=4cE_O9tKnCA, huomaatte varmasti liikkeissä helposti sujuvuuden ja vaivattomuuden, jotka vain odottavat puhkeamistaan Jedissä.

Tänään tulin töistä ja Honey asettui jalkoihini nukkumaan kuten tavallista. Eipä aikaakaan, kun pieni musta tuli kylkimyyryyn nukkumaan, eikä Honey laittanut pientä mustaa varjoaan pahakseen, vaan salli sen äidillisin tuntein. 

Postissa tuli tilaamani kyltti mökille. Mieheni katsoi kylttiä ja sitten Jediä, eikä sanonut mitään :) Okei, okei, Jedi kaatuu vielä joka pissareissulla jalkoihinsa ja lentää nenälleen, mutta kyllä se siitä.