Jos ihmisellä ei ole mitään tekemistä ja huolettoman paljon vapaa-aikaa, silloin kannattaa perustaa oma farmi. Mukavinta on, kun koko perhe laittaa omat farmit naapuriin pystyyn. 

Mieheni tasolla 3
Daniel tasolla 8
Yael tasolla 5
Michael tasolla 1 (=ei pelaa aktiivisesti)

Itse olen tasolla 8 ja kuten kuvasta näkyy, farmilla on lehmiä, lampaita, kanoja. Pääasiassa viljelen kurpitsaa ja mansikoita. Hedelmäpuita istutan sitä mukaa, kun rahavarat antavat myöten. Ystävistäni yllättävän moni on ryhtynyt virtuaali maanviljelijäksi.

Ne, jotka eivät ole tutustuneet FarmVilleen, voivat lukea siitä lisää Iltalehden artikkelista. Tällä hetkellä pelaajia on noin 41 miljoonaa ympäri maailmaa, 11 miljoonaa päivittäistä käyttäjää...

***
16.9. Tänään tasolla 13, farmi kasvaa ja kukoistaa.

Pelatessa huomaa joutuvansa miettimään virtuaalitasolla valintojaan, syitä niihin ja niiden seurauksia. Miksi haluan isomman farmin, jonka hoitamiseen menee enemmän aikaa, kun voisin hoidella pientä ja mukavaa pikku palstaa? Viljelenkö järjestelmällisesti ja lasken, minkä viljan viljely kannattaa vai valitsenko kasvit enemmän tunnepohjalta? Etenenkö kohti saavutuksia järjestelmällisesti vai pelaanko muuten vain? Mikä motivoi minua ja miten se vaikuttaa pelaamiseeni? Pelaanko pitkällä tähtäimellä vai teenkö lyhyen tähtäimen valintoja?