Osa näyttelymatkahaaveestamme alkoi toteutumaan torstaina. Aloitimme matkamme kohti Herningin maailmanvoittajanäyttelyä Seutulan lento-asemalta. 

Tässä katkelma matkapäiväkirjastani:

"Torstai

Heräsin aamulla viiden pintaan, sillä edellisenä iltana laiskotti pahemman kerran, enkä viitsinyt pakata. Aamulla keräilin tavaroita ja niin suunnistimme lentokentälle.

Tapasimme Palman ja Freddyn kentällä, pääsimme koirien kanssa helposti läpi matkaselvitysten ja koneeseen. Matka sujui molemmilta koirilta hyvin; Freddy tosin istui koko matkan, Rouskun nukkuessa sikeästi. Itsekin nukuin lähes koko lentomatkan.

Tanskassa tullimuodollisuudet olivat nopeasti ohi. Kävimme hakemassa auton vuokraamosta ja saimme avaimet. Siinä olikin matkan ensimmäinen haaste, kuinka ajaa vierasta autoa? Onneksi auto oli suht pieni ja näppärä, joten sain sen taiteiltua ulos parkkihallista.

Sitten olikin se perinteinen haaste edessä, GPS ei toimi parkkihallissa ja putkahdimme ulos ilman mitään hajua siitä, pitäisikö lähteä oikealle vai vasemmalle. Suunta löytyi ja lähdimme ajamaan kohti Vejleä.

Matkalla pysähdyimme McDonaldsiin syömään, koirat olivat tervetulleita terassille. Myyjä tosin kyseli huolestuneena, purevatko ne muita asiakkaita. Vakuuttelimme, että koirat ovat lempeitä kuin lampaat.

Hotellin löysimme helposti ja huone oli ihan ok. Illemmalla haimme Annan ja Snögön Billundin kentältä. Snögö oli matkustanut kuin vanha konkari, sekin nukkui sikeästi koko matkan. Poikkesimme kotimatkalla paikallisessa kaupassa ja ostimme iltanaposteltavaa."