Ainekset:
1 kg torttutaikina levyjä = 20 burekasta
Juustotäyte:
150 g mozzarella juustoraastetta (tai cheddar juustoraastetta)
150 g murskattua fetaa
2 munaa kevyesti vatkattuna
Vastajauhettua mustapippuria kevyesti mausteeksi
Pinaattitäyte:
900 g hienonnettua pinaattia
2 munaa kevyesti vatkattuna
150 g mozzarella juustoraastetta (tai cheddar juustoraastetta)
150 g murskattua fetaa
2 dl hienonnettua tuoretta persiljaa
2 rkl hienonnettua tuoretta tilliä
8 vihersipulia pilkottuna
suolaa ja vastajauhettua mustapippuria kevyesti mausteeksi
Valmistus:
1. lämmitä uuni 225 asteeseen (kiertoilma)
2. sekoita täyte ja laita taikinalevyille (n. 1 rkl / kpl)
3. laita uuniin 10-15 minuutiksi (kultainen väri)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.