Pennut olivat tänään eläinlääkärissä pentutarkistuksessa. Ne saivat sirut + ne tarkistettiin ja todettiin terveiksi ja reippaiksi pikkuisiksi. Pojilla on kivekset havaittavissa, mutta ne eivät ole vielä laskeutuneet kunnolla. Mutta tulossa ovat.

Rousku oli mukana ja porukalla ihmeteltiin pentujen tissuttelua. Lopputulos oli, että Rouskulla ei ole kovin paljon maitoa, joten pennut lähinnä käyttävät Rouskua huvituttina. Rouskusta on ilmeisesti ihan kivaa olla huvituttina.

Mutta aloitamme pikkuhiljaa vierottamisen = Yael siirtyy (taas) alakertaan nukkumaan pentujen kanssa ja Rousku nukkuu ylhäällä. Oletan, että pennut protestoivat kiljumalla ainakin ensimmäisen yön. Nythän Rouskulla on nukkumapaikka ylempänä, mutta kun pennut haluavat maitoa, ne hyppivät ja huutavat, kunnes Rousku luovuttaa ja tulee lattialle. 

Maanantaina Yael lähtee kolmeksi päiväksi mökille aikuisten koirien ja kaverinsa kanssa, jolloin vieroitus tapahtuu kivuttomasti. Eläinlääkärin mukaan Rousku tarvitsee nyt uusia kivoja aktiviteetteja ja elämää kodin ulkopuolella.

Mutta pennuilla siis kaikki hyvin.

***

8.1. Yö meni rauhallisesti, mutta aamulla paha mieli pääsi valloilleen. Missä on lämmin maito? Mammaaaaaa???!! Missä OOOOLEEET????!!!!