20080914_01.jpg20080914_02.jpg

Herätys oli 5:30 ja suunnistin piirimestaruuskisoihin ja ilmoittautumispisteeseen avuksi.

Kisat itsessään menivät heikosti, ei yhtä ainutta nollarataa.

Niina hyppi puomit ja sinkoili esteille miten sattuu. Päivän ekalla radalla se oli puomin puolessa välissä, kun Yael juoksi sen rinnalla ja huusi "odota". Siinä silmän räpäyksessä Niina tuplasi vauhtinsa (se meni kovaa jo alunperinkin) ja sinkosi kiitolaukkaa puomilta suoraan putkeen (väärä este). Yael jäi kuin hidastetussa leffassa jälkeen. Enpä ole moista nähnyt aiemmin.

Rouskun rata meni lujaa, takakentällä oli kolme aitaa rinnakkain ja Yael jäi jälkeen todella pahasti, Rousku sinkosi eteenpäin ja olikin sitten yksinään esteiden jälkeen ja ihmetteli, mitä pitäisi tehdä. Keinu ei ollut ongelma, eikä puomin kontaktit.

Danan eka rata oli hylky kolmannella esteellä, mutta toinen rata oli hieno. Dana meni lujaa ja teki täysin puhdasta rataa kolmanneksi viimeiselle esteelle asti. Siellä se luki radan väärin ja hyppäsi aidalle, kun olisi pitänyt kääntyä putkeen. Mutta tämä oli jo toinen hyvä rata pienen ajan sisään. Toivoa siis on, taas kerran. Peetsa kuuri on purrut Danan holtittomaan käytökseen ja se taas kuuntelee Yaelia.

Noora meni täydellisesti ja lujaa ekan radan, mutta Yael ei ohjannut sitä tarpeeksi huolellisesti toka vikalle esteelle ja hylkyhän siitä tuli. Noora on niin varma, se menee kuin juna raiteita pitkin, sen kanssa on ilo olla radalla. Tosin se on pakko ohjata huolellisesti esteeltä esteelle, pienikin huolettomuus kostautuu saman tien, jos sitä ei "käännä", se menee kuin juna eteenpäin.