20080629_12.jpg

Illalla lähdin käymään alakerrassa ja huomasin, kuinka kaikki nukkuivat herttaisesti yläkerrassa. Noora ei kuitenkaan nuku muiden kanssa, sillä se sai erikoisluvan mieheltäni vuosi sitten nukkua makuuhuoneen puolella, kun se teki kuolemaa.

Nyt se on tehnyt kuolemaa jo niin kauan, että mieheni on vaatinut koiran heittämistä pois makuuhuoneesta, "kun ei se ole kuolevan näköinen". Mutta saavutettujen etuuksien poistaminen on vaikeaa, eikä Nooralla ole aikomustakaan luopua niistä... Kun mieheni oikein korottaa ääntään, Noora livahtaa sängyn alle odottamaan, että mieheni poistuu muualle mesoamasta. Vanha kuoleva koira ei ymmärrä, mitä tarkoittaa "ULOS TÄÄLTÄ!!!". Ja se tietää, että joukko ystävällisiä ihmisiä (lue minä tai Yael) saapuu heti mesoamisen alettua paikalle avuksi: "Kuinka sinä voit noin huutaa kuolevalle koiralle? Ettet edes häpeä?". Jolloin mieheni poistuu mutisten paikalta (teksti painokelvotonta).

Jos apujoukkoja ei saavu, niin kuoleva koiramme pitää itse puoliaan. Sängyn alta perimmäisestä nurkasta kuuluu matala murina, jos sinne työntää kätensä. "Vain kuolleen ruumiini yli minut revitään täältä pois..." Loppuosa tarinasta jatkuu samalla tavalla kuin edellisessä tapauksessa, mieheni poistuu mutisten paikalta painokelvotonta tekstiä.

Noora: "Hehheh, takaisin pehkuihin, niin pääsen lepuuttamaan vanhoja luitani".

20080629_13.jpg