Tänään oli ratajuoksut ja Bicho ja Aku olivat edustamassa perhettämme. City-Puudelit järjestää juoksuharjoituksia ja yleensä syksyllä on sitten kilpailut, jossa voi ottaa mittaa nopeimmasta koirasta. Ratajuoksu on Bichon ehdoton bravuuri, suoraan eteenpäin juokseminen, niin nopeasti kuin pääsee ja suora rata edessä, ah ihanuutta...

Kun Bicho näkee radan ja kuulee "jäniksen" moottorin, se alkaa tempoilemaan ja tekee kaikkensa päästäkseen radalle.

Tänään kun katsoin illalla suoritusta videolta, alku meni todella hyvin, Bicho oli ylivoimaisen nopea verrattuna kilpakumppaniin. Etusuora, kaarre, takasuora, kaarre ja mitä ihmettä? Bicho pysähtyy ja kilpakumppani Bichon viereen. Kameramiehen (esikoiseni), ääni kuuluu yhtäkkiä nauhalta:"Mitä tapahtuu, ei voi olla totta, Bicho kakkaa!" Sitten hirveää naurun ulvontaa ja kamera hypähtelee kunnes kuva zoomaatuu tyttööni, joka juoksee kakkapussin kanssa etsimään jätöksiä.

Aku juoksi myös Bichon kanssa, mutta se juoksi Bichon kiinni, jolloin Bicho päätti, että hän ei juokse metriäkään Akun kanssa. Etusuoran Aku juoksi yksin kohti esikoistani, joka kuvasi hienon suorituksen. Akun ilme maalissa oli näkemisen arvoinen, jos saan sen valokuvaksi, niin pääsette ihailemaan sitä.