Aamulla suuntasin Yaelin kanssa Hämeenlinnaan, missä oli ryhmänäyttely. Olimme luvanneet esittää tutun koiran siellä, mutta viime tingassa kääpiösnautseri vaihtuikin toyvillakoiraksi, mikä sopi meille ihan hyvin.

Otimme siis Jimmy-boyn ja menimme notkumaan villakoirakehän laidalle. Siellä oli pari tuttua kasvoa, mutta suurin osa ihan tuntemattomia.Jossain vaiheessa viereemme ilmaantui valkoinen toy, joka oli hohtavan valkoinen. Kyselimme, kuinka värin saa säilymään valkoisena ja omistaja kertoi, että hänellä on takapiha kivetty pyöreillä kivillä + salaojitettu, joten koira ei kulje kurassa laisinkaan.

Voih... Meidän elämäntapamme ei taida suosia kuran välttelyä.

Sitten viereemme ilmaantui musta kääpiö taivaallisen kauniissa leikkauksessa ja ihanassa turkissa. Sain muutaman hyvän trimmausvinkin, joiden innostamana heti kotiin tultuani pesin ja trimmasin Rouskun. Siitä tuli ihan mukiinmenevä, Yaelin sanoin "Se ei koskaan ole ollut noin kaunis".Kotiin lähtiessämme ostin pampuloita, parit sakset ja uusia teriä. Kokeilen myös metalliharjaa sateessa kastuneen ja kikkaroille menneen turkin suoristamiseen. Ainakin Danalla näyttäisi toimivan. Koirille toimme ison pussillisen lehmänkorvia.