20081223_07.jpg20081223_08.jpg

Kuopukseni sai lahjaksi X-boksin rumpusetin. Koska lahja herätti ristiriitaisia tunteita perheemme herkkäkorvaisissa perheenjäsenissä, päätettiin uutta lelua testata mökillä. Niinpä lähdin mukaan kun kuopukseni ja hänen kaverinsa "testasivat" rumpuja, kitaraa ja mikrofonia lähes tauotta iltapäivästä aamulla puoli seitsemään.

Kuudelta aamulla heräsin poikien huudahteluihin, loikoilin sängyssä ja ennen seitsemää nuo tulevat musiikin lupaukset viimein uuvahtivat sänkyihinsä.

Yöllä taisin herätä kerran musisointiin, mutta minulla on täysin pettämättömät unenlahjat. Kun nukun, taivas saa ihan rauhassa tippua niskaani. Taivas voi myös tippua kun luen kirjaa, silloin en kuule enkä näe yhtään mitään, minua saa huhuilla useamman kerran, ennenkuin havahdun.

Toki pojat saivat minunkin näkökulmastani hyödyllistä aikaan, he hakivat metsästä joulukuusen, kantoivat useamman sylyksen halkoja ja ripustivat pikkulinnuille kolme talitankoa.

Järvi ei ollut jäässä ja lunta oli tuskin nimeksi. Kun olimme mökillä, luvattiin säätiedotuksessa yllättäen yöksi kunnon lumimyräkkää ja mottiin jäämisen pelossa päätimme sittenkin lähteä ajamaan yötä vasten kotiin.

20081223_09.jpg20081223_10.jpg