Lauantaina oli Tahtitassujen hallituksen kokous Vahdolla. Koska matka oli pitkä, tiet jäisiä ja olen todella surkea maantieajossa, sain elämää suuremman idean. Voisimme mieheni kanssa viettää laatuaikaa Naantalin kylpylässä. 

Naantalista Vahtoon ajomatka oli mielenkiintoinen, GPS johdatteli meitä pitkin kinttupolkuja Vahdolle. Mutta löysimme kuin löysimmekin perille. Uskokaa tai älkää, ko. rakennuksella ei ole osoitetta. Kaikkihan tietävät, missä vanha seuraintalo sijaitsee. Soitin matkalla (kuusen juurella ja koivun katveessa) 020202 ja kysyin apua. Paikallinen täti vastasi reippaasti puhelimeen ja huusi työtovereilleen "Onko täällä ketään Vahdolta töissä???" Sain lopulta tekstarin 020202-palvelusta "Käännytte heti Urheilutien jälkeen vasemmalle. Vanha kellertävä pitkä rakennus". Rakennuksella siis EI OIKEASTI ole osoitetta.

Illalla palasimme kylpylään ja söimme erinomaisen illallisen. Aamupäivällä pulahdimme kuumaan altaaseen, uimme isossa altaassa ja nautimme eksoottisesta ulkouima-altaasta avantouijien tapaan.

Heh heh, no en ole muuttunut masokistiksi. Ulko-altaan veden lämpötila oli 30 astetta, kun ilman lämpötila oli -5 astetta.