Käytiin tänään näyttää niitä Freddyn niskassa olevia patteja eläinlääkärillä ja hän epäili että ne tosiaan olisivat siitä raivotautirokotuksesta, vaikka niitä onkin kaksi. Hän laittoi sen rokotteen merkin ylös, että vastaisuuden varalta kannattaa rokottaa eri merkkisellä aineella. Sanoi vielä, että jos ei 2 viikon kuluessa laske, tai muuttuu pahemmaksi, niin sitten uudestaan näytille.
Punkkilääkitys saatiin myös ja Freddyn paino on noussut 2,9 kg.

Tänään oli näyttelyharjoitukset, onneksi sade just lakkasi kun sinne päästiin. Freddy ei malttanut keskittyä ollenkaan, tempoili ihan miten sattuu ja haukkuikin jollekin ohikulkijalle! Vaikka muuten se ei ole haukkunut oikeastaan ikinä. Siellä pentukurssilla sen kontakti on ollut aivan älyttömän hyvä, mutta siellä ei pahemmin häiriöitä olekaan. Ehkä ihan hyvä  käydä noissa ulkoharjoituksissakin. Muuten se on erittäin luoksepäästävä ja pöydällä olokin sujui hyvin kun vähän rauhoittui. Harjoitukset päästiin myös lopettamaan ihan nättiin seuraamiseen.

***

Freddy was today in veterinar and he had two small boils in the neck. They might have come from vaccination and they will be followed up. Freddy got medication against ticks. His weight is now 2,9 kilos.

Today there were training for dog show, luckily the rain stopped just when we got there. Freddy could not concentrate at all, he just jumped around and even barked to the passerby! He normally never barks to anyone. When we were in puppy training, his contact to me was very good, but on the other hand, there were no interuptions. Maybe it is good to train also outside. Otherwise he let the trainer easily nearby and he was well behaving in the table. In the end of the training Freddy walked very nicely next to me.