"Olipa kerran sitten pieni tyttö, joka odotti ensimmäistä omaa koiraa kuin kuuta nousevaa. Tasan kahdeksan vuotta sitten tähän perheeseen syntyi pienenpieni 100 grammainen koira. Tyttö rakastui tähän koiraan ihan silmittömästi, sillä se oli kaikkea mitä hän oli toivonut. Hän hehkutti kaikkialle kuinka tästä tulee seuraava maailmanmestari. Hän ei osannut aavistaakkaan mitä elämä tuo tullessaan.
Kaikki jotka Danan tuntevat, tietävät hyvin, että kyseessä oli hieman pippurinen pieni lapsi. Siitä kun tämä pienenpieni pentu avasi silmänsä ja oppi juoksemaan, alkoi tytön matka kohti todellisuutta. Elämä ei ollutkaan ihan niin hunajaista ja makeaa kuin pieni tyttö kuvitteli. Jos joku olisi tytölle kertonut, että tästä koirasta tulee vielä paljon tuskaa, kyyneleitä ja harmia, niin hän ei olisi ikinä uskonut. Hänen kultanuppunsa, kuinka hän olisi voinut uskoa?
Onneksi pieni tyttö on nyt aikuinen ja oppinut paljon asioita tässä vuosien varrella. Nyt kahdeksan vuoden jälkeen, ei voi kuin todeta, että huh huh. Paljon on koettu ja opittu. Rakkaus koiraan kaikkien kokemuksien jälkeen on vain vahvistunut :) Hyvää syntymäpäivää Danalle!"