Ostin elämäni ensimmäiset daaliat. Jotta saisin jotenkin rajattua harrastustani, olen päättänyt tänä vuonna keskittyä tummanpunaisiin kukkiin. Niinpä ostin kaksi juurakkoa daalioita "Garden Wonder" 65 cm ja "Barbarossa" 90 cm. Barbarossan kukan halkaisijaksi luvataan 20 cm.

Ajattelin istuttaa daaliat isoon ruukkuun ja ostin niille kaveriksi valkoisia freesioita (joo joo, se siitä ostan vain punaisia...). Innostuin myös istuttamaan muutaman siemenen: piiankieli, mummon palsami (Impatiens balsamina), komea törmäkukka, mustasilmäsusanna ja salvia on nyt kylvetty.



Leikatut kiinanruusut innostuivat kasvamaan, myös viime vuonna kaupasta ostetut. Yksi niistä on aloittanut kukinnan, muissa on nuppuja. Kokeiluihin kuuluu omenapuun lisääminen, silmut turpoavat, katsotaan kuinka käy...



Alla kaupasta löytämäni tummanpunainen hortensia (väri taitaa riippua täysin maan happamuudesta, mutta väri oli silti aika hieno).  Otin siitä jo yhden pistokkaan, toistaiseksi pistokas on hengissä. Linnuille ostin uuden ruoka-automaatin.