Sunnuntaina pesin Bichon melko varmasti viimeisen kerran ennen pentujen syntymää. Föönaan sen aina kylppärin lattialla, mutta erityisesti nyt makuuasento oli hyvä ratkaisu. Viimeisen trimmauksen aika on aina vaikea arvioida, koska se pitäisi tehdä niin lähellä synnytystä kuin mahdollista, mutta kuitenkin ehdottomasti ennen pentujen syntymää.

Sitten kun pennut ovat syntyneet, pesu on melko mahdotonta noin kolmeen viikkoon, sillä emo ei suostu jättämään pentuja hetkeksikään. Heti kun joku pennuista inahtaa, emo syöksyy pentulaatikolle. Emon turkki on kuitenkin kovalla koetuksella pentujen lutkuttaessa turkkia nisien ympäriltä eli huopaa ja takkuja luvassa.

Trimmaaminen oli lähinnä siistimistä, sillä Bicho on kuin tammitynnyri, vyötärölinjaa oli turha etsiä.

Ajelin karvat nisien ympäriltä ja vaikka on vaikea ehkä uskoa, kalju vatsa ei näy, kun Bicho seisoo.

Vatsan ympärysmitta oli raskauden alussa 46 senttiä, nyt se on 77 cm eli kolmekymmentä senttiä on tullut lisää. Painoa oli alussa 19 kg, nyt Bicho painaa 28 kg eli lähes 10 kiloa lisäpainoa.

Lyhyesti, Bicho näyttää tammitynnyriltä. 

Olemme jo vähän jaelleet vahtivuoroja tälle viikolle, sillä laskujeni mukaan aikaisin synnytyspäivä voisi ehkä olla tiistai eli huominen, enkä halua jättää Bichoa muutamaa tuntia pidemmäksi aikaa yksin kotiin. Se välillä jo vähän läähättelee eli sillä on varmaan ennakoivia Braxton Hicks supistuksia.