Jotta pennusta ei tulisi aivan tynnyrissä kasvanutta, tyttäreni päätti sosiaalistaa sitä ja otti sen mukaansa.

"Se nukkui illan ihan sikeesti, kun lähdin ulos, niin se edelleen nukkui ja kun Henkka tuli, niin pentu ei kuulemma edes tullu sieltä kopasta pihalle. Kun tulin takaisin, niin se ei myöskään tullut ulos, yhdet pissat se oli tehnyt alustalle.

Kun potkin aamulla Henkkaa hereille, niin pentu heräsi ja meni pissalle ja kakalle sinne alustalle ja sitten se söi ja leikki, kunnes se alkoi piippaamaan, se halusi makuuhuoneeseen... Kun se hetkeksi hiljeni, niin päästin sen tänne. Sitten se leikki Windyn kanssa ja tutki taloa. Windy makas ja leikki päällänsä sen kanssa ja pentu repi sitä poskista.

Nyt se otti mun sukan ja alko repii sitä, se haki sen siis toiselta puolelta huonetta. Nyt se repii maton hapsuja ihan raivoissaan : )

Ja vaikka se olis makuuhuoneessa, niin se käy vessassa pissalla pissa-alustalla.  Ainut vaan että Windy oli repiny nenäliinan palasiks ja pentu kantelee koko ajan kaiken maailman aarteita suussaan... Windy yrittää nukkua, mutta pentu vaan hyppii sen päällä. Nyt se vaan juoksee ympyrää ja edelleen tappaa mattoa..."