Ice Ice Baby kasvaa silmissä niin että kohisee. Yael otti pennun mukaansa Cessin luokse leikkimään, mikä oli kiva juttu, sillä ainokaisena pentuna, Ice Ice:lla on ollut kovin vähän ikäisiään kavereita.

Ice Ice on nyt sirutettu, rekisteröity ja siitä on otettu DNA -tunniste. Lisäksi sille on annettu parvorokotus ja parvon vahvisterokotus. Niinalla oli vatsatauti ja pelästyin:"Parvoa!". No joo, 300 euroa köyhempänä totesin, että oli aika kallis siankorva. Lääkäri totesi kyseessä olevan normaalin suolistotulehduksen.

Mutta sitten sama oksennustauti tuli myös Danalle ja Honeylle ja pentukin ripuloi ja oksenteli yhden yön. No todistetusti se ei ollut parvoa, mutta nukuin yöni paremmin, kun tiesin pennun olevan rokotettu.

Kotona elämä on asettunut uomiinsa, pentu tekee pissat ja kakat ulos. Honey on kiva korvikeäiti, jonka kyljessä on mukava nyhjöttää. Honey myös jaksaa leikkiä pitkään ja hartaasti leluilla pennun kanssa.

Aamulla otettu kuva:"No joo, ehkä matot ovat kadonneet lattioilta minun takiani, mutta onneksi täällä on isoja leluja, joiden päällä voi nukkua... Mitä? Otatko sinä kuvia???".