Mieheni lähti mukaani puutarhanäyttelyyn viettämään laatuaikaa kanssani. Siellä oli aika paljon muitakin miehiä, jotka seisoskelivat käytävien reunoilla eksyneen näköisinä pussukoita käsissään viettämässä laatuaikaa vaimojensa / tyttöystäviensä kanssa.

Mutta me löysimme vaikka mitä kivaa. Päivänliljat, olen ihan hassuna niihin, ostin kaksi juurakkoa, mutta sain tarjouksena kolmannen mukaan :)



Torvililjat (valkolilja) ovat täysin uusi tuttavuus, mutta jotain uutta on hyvä kokeilla joka kesä, eikös vain? Kysäisin myyjältä (vanhempi rouva), syövätkö myyrät niitä ja hän vastasi kyllä. Pyörittelin sipuleita käsissäni ja tein ostopäätöksen. "Ajattelit sitten lihottaa myyriäsi?" myyjä kysyi. "Joo".



Sitten reissun kohokohta: "Mitä silmäni näkivätkään!" Haalarit! Tyttöni on pilkannut jo vuosia puutarhafarkkujani, jotka löysin vuosia sitten kirpputorilta. Farkut eivät ehkä ole kovin tyylikkäät, mutta ah niin mukavat ja palvelleet hyvin jo vuosia. Mutta nyt kysyin perheemme päältä, olisiko minun aika ostaa tyylikkäät housut mökille, joissa voisin huoletta möyriä mullassa? Perheen päällä oli siinä vaiheessa jo hieman lasittunut katse ja hän vastaili hieman hypnoottisesti kaikkeen:"Kyllä kulta", joten silpaisin itseni sovituskoppiin ja hep, olin uusien haalareiden omistaja. Niille, joilta vielä puuttuu omat puutarhahaalarit, vinkki: niitä löytää myös nettikaupasta.



Lopputulos, kun olimme hakeneet Plantagenista multaa ja ruukkuja... Jos ei kevät pian tule, olohuoneessamme ei pysty enää liikkumaan (sillä kukkia ei saa talloa).