20080927_09.jpg20080927_10.jpg

Ostimme agilityn MM-kisoista tuliaisina koirille siansaparoita, yhden jokaiselle. Aikuiset koirat söivät ne nopeasti, mutta Darla jyysti omaansa hitaammin. Olin silittämässä sitä, kun se murisi minulle! "Oih" ajattelin, "onpa se hellyyttävä!".  Kerroin asiasta nauraen tytölleni, joka sanoi synkästi "Flashback Danan vauva-ajoista, silloinkin ajattelimme, kuinka söpö se oli".

Sitten Niina käveli ohi ja Darla hyökkäsi sen päälle. Niina oli ihan äimänä ja väisti.

Darla palasi jyystämään sian saparoa. Dana käveli ohi ja Darla hyökkäsi sen päälle. Dana perääntyi sanattomana ja jäi tuijottamaan, mistä tyttöni nappasi sen sohvalle viereensä.

Darla palasi taas tyytyväisenä saparolleen. Nyt Rousku oli palailemassa sohvalle luokseni, kun Darla sinkosi sitä päin. Rousku oli ihan äimänä niinkuin muutkin koirat, muttei sanonut mitään ja hyppäsi vähin äänin sohvalle viereeni.

Minä ja tyttöni katsoimme sanattomina toisiamme. Mieheni tuli alakertaan ja kysyi kiusaavatko isot koirat Darlaa. Hän ei uskonut, kun sanoimme Darlan hyökkäilevän aikuisia koiriamme kohti. Darla jyysti viattoman näköisenä lattialla saparoaan. Darla, ikää tänään tasan 9 viikkoa, uuvahti lopulta tyttöni vatsan päälle syötyään saparonsa.

Ne, jotka tuntevat minut, tietävät, että nyt olen ihan myyty. Darla on unelma, sillä on kuin onkin luonnetta!

20080927_11.jpg