Viikonloppuna se alkoi... Ensin kone hidastui ja hidastui. Sitten se oli jo niin hidas, ettei sitä voinut olla huomaamatta. Lauantaina se alkoi buuttailemaan (käynnistämään) itseään. Sunnuntaina oli pakko nostaa kädet ylös (=kutsua mieheni paikalle).

"Minä mikään tukihenkilö ole" tuli vastaus telkkarin ääreltä. Vastavetoni oli, että otan hänen läppärinsä käyttööni jos omani ei tule kuntoon ja sain kuin sainkin hänen jakamattoman huomionsa, vaikkakin mutinan kera. Sunnuntai menikin sitten kolmea eri virustorjuntaohjelmaa kokeillessa. Aina kun ohjelman laittoi käyntiin, kone sulki itsensä. Lopulta miehenikin nosti kätensä pystyyn ja totesi koneen olevan formatointi kunnossa (koko kone tyhjäksi ja ohjelmien asennus puhtailta levyiltä).

Mieheni ylläpitää servereitä työkseen, joten taivaalle kiitos varmuuskopiot ovat meillä aina kunnossa. Itse nukahdin, mutta mieheni oli laittanut konetta yhteen asti yöllä. Maanantaina töiden jälkeen kone sai Nortonin tietoturvaohjelman (aiempi F-secure ilmeisesti oli vuotanut viruksen). Eilen illalla löytyi viimeinen ohjelma (kuvien käsittely), jota kaipasin, joten nyt kone on taas kunnossa ja nopea  : )

Mieheni joutui / joutuu päivittämään kotimme loputkin kolme konetta, sillä ilmiselvästi virustorjuntaohjelma oli vuotanut eli nyt mennään sitten Nortonilla eteenpäin.