Joku kysyi minulta viikko, kaksi sitten, minkä ikäisenä suosittelen pennulle trimmauksen aloittamista. Kysyjällä taisi olla kolmikuinen pentu ja hän mietti koska aloittaa. Vastasin silloin, että itse aloitamme, kun pennut ovat kolmiviikkoisia. No, nyt korjaan, aloitamme, kun ne ovat 2,5-viikkoisia.

Yael leikkasi kynnet, sillä ne olivat selvästi kasvaneet. Naamat näyttivät kuin isoilta kuin perunoilta, joten Yael vetäisi samalla konetyöt.

Pennuilla on silmät avautuneet ja isompi tyttö kävelee horjuen askelia. Pikkusisko syö ja nukkuu. En uskonut, kun Yael kertoi, että isompi tyttö murisee. Mieheni vahvisti, pentu oli murissut hänellekin. En uskonut. Yael otti pennun syliinsä ja silitti vastakarvaan: MURRRRRR

Saatte arvata, kuka on muuttanut lattiallemme takaisin? Viiden pisteen vinkki: Hän muutti jo pois ja asuu muualla. Kolmen pisteen vinkki: Hän toi mukanaan kolmen koiran lauman. Yhden pisteen vinkki: Hänellä on lehmän kokoinen koira, nimeltä Windy. 

Huomatkaa Lumi, joka on kotiutunut hyvin, se on vallannut ko. henkilön tyynyn. Heti kun pennut nukkuvat yönsä läpi, häädän lauman lattialtani.

***

25.8. Status päivitys ko. henkilöltä: "Olo oli kuin prinsessalla herätessäni. Selkä ihan kipeä, patjan alla oli varmasti herne. Kun lopulta pääsin ylös ja sain heitettyä ylimääräiset koirat naamaltani, tyynyltäni, mahani päältä ja potkittuani niitä hieman pidemmälle, tajusin, että joku nimeltämainitsematon ryökäle, on piilottanut selkäni alle ja tyynylleni monta kourallista kuivamuonaa. On ne koirat sitten ihania.."