Yael pelästytti meidät pahan päiväisesti tänään. Yöllä alkoivat rajut vatsakivut ja Yael päätyi Jorvin kirurgiseen päivystykseen tiputukseen. Tyttö pumpattiin täyteen antibiootteja (kahta erilaista) ja kipulääkkeitä. Yaelia piikitettiin kuin neulatyynyä ja ultraäänessä Yael kävi pariin otteeseen. Tulehdusarvot olivat pilvissä, mutta mitään ei löytynyt.

Illalla kun tulehdusarvot olivat laskussa, Yael kirjasi itsensä Jorvista ulos ja tuli kotiin lepäämään. Huomenaamulla takaisin Jorviin ja uudet verikokeet. Ilmeisesti kyseessä on suolistotulehdus, jota ei pystytty paikallistamaan. Umpilisäkkeen kohdalla oli nestekeräymä, joten se oli epäilyksen kohteena.

***
5.4. klo 15, leikkaussalin vapautumista ollaan odoteltu jo puolelta päivin. Tulehdusarvot olivat antibiooteista huolimatta nousseet 18:sta 49:ään. Toivottavasti se olisi umpisuoli eikä suolistotulehdus, johon antibiootit eivät pure

***
Klo 21.00, Yael tuli juuri heräämöstä ja soitti minulle mömmöisenä. Umpilisäke oli tulehtunut, joten tulehduksen syy selvisi.