Muistan taas, miksi minusta ei tullut ohjelmoijaa. Eilen ponnistin kaikki skriptaustaitoni viimeistä pisaraa myöten ja onnistuin kuin onnistuinkin laittamaan nettikaupan tytölleni pystyyn. Tein lounasta lukuunottamatta töitä 12 tuntia ja 3 tuntia meni kuvien ottoon, muokkaamiseen ja sivustolle lataamiseen.

Kuvien laadussa on vielä viilaamista (en ollut illalla klo 21 jälkeen pirteimmilläni) + siellä on vielä jotain, jonka olisi voinut tehdä paremmin, mutta...

Nyt kun tiedän "miten" se tehdään, ehkä pystyisin tekemään saman (nettikaupan pystyttämisen) puolessa  tuosta ajasta eli normaali työpäivän puitteissa.

Michael evaluoi alkuviikosta mahdolliset vaihtoehdot ja päätyi kolmeen vaihtoehtoon.

Maksullisia vaihtoehtoja oli kaksi Clover Shop ja MyCashFlow. Mutta koska kyseessä on aloitteleva yritys, niin turvallisinta oli aloittaa ilmaisesta vaihtoehdosta. Wosbee on ilmainen palvelu, jota on kehuttu

Wosbeessa on monipuoliset ominaisuudet ja pystyttäminen onnistuu lähes keneltä vain (=jos minä onnistuin, se ei ollut mahdotonta). Mutta nyt se on "up and running" ja tyttöni voi hoitaa sen jatkossa. En halua nähdä tietokonetta sataan vuoteen, mutta kun toivun eilisestä hienosäädän pikkuhiljaa nettikaupan ulkoasua.