Tämä on jo toinen lomaviikkoni, mutta koska minulla ei ole sijaista, olen joutunut tekemään etänä jokainen päivä muutaman tunnin töitä. Tänään lähdin isäni kanssa mökille ja ensimmäistä kertaa tuntui siltä, että on kesä, kärpäset ja loma.

Sain yllä näkyvän tuolin lahjaksi kauan sitten, mutta tänään pääsin ensimmäistä kertaa testaamaan sitä käytännössä. Se on ihana! Siinä on taskuja, joihin sain kännykkäni, oksasakset, lapion ja hyttysmyrkyn  : )

Kitkin saniaisia ja istutin ne toisaalle hienoksi saniaisriviksi (ehkä ne jonain päivänä ovat isoja ja näyttäviä). Ylhäällä oikealla siis saniaisia kymmenisen kappaletta kauhassa.

Kitkin vanhahkon kukkapenkin näkyviin, siirsin siihen sormustinkukan karanneita taimia ja vuoristokaunokin. Se kaipaa silti vielä jotain...

Rikkaruohoja lähti kolme kassillista ja yksi kottikärryllinen vesaikkoa. Mutta alla vasemmalla näkyy lopputulos. Kukkapenkit oikealla, takana ja vasemmalla on kitketty ja niihin on tehty reunukset. Yllä oleva kukkapenkki on vasemmassa alakuvassa oikealla saniaisen takana.

Mutta siis tuohon esille kaivettuun penkkiin istutin vuorikaunokin (alhaalla vasemmalla) rentoakankaalin sinisten kukkien seuraksi.