20080820_01.jpg

Ylhäällä Danasta kuva 8-viikkoisena. Dana on uniikki tapaus, ellei Yael voita lotossa ja kloonaa sitä (älkää yllyttäkö, sillä hän harkitsee sitä vakavissaan).

Yael lähti tänään Koirakoulu Kompassiin, jossa hän veti kaksi tuntia agilitya. Dana istui vaaleanpunaisissa rattaissaan niin kauniisti, ei hyökkinyt kenenkään kimppuun, vaikka koirat juoksivat radalla hänen ohitseen.

Camilla katsoi Danaa ja tuntien koiramme ihastuttavan luonteen vuosien takaa, kysyi: "Onko koirasi rikki?". Hah hah, on vain kateellinen : )

Ne, jotka Camillan tuntevat, tietävät, että Delfoi katosi muutama viikko sitten Lintuvaarasta. Sitä etsittiin etsijäkoirien avulla ja sitä yritettiin loukuttaa. Delfoi on aina ollut sisäkissa, se ei ole karannut koskaan aikaisemmin, ikää sillä on 18-vuotta. Tänään Viikistä soitettiin ja kerrottiin, että Soukasta oli löytynyt Delfoin näköinen kissa, joka oli tuotu Viikkiin. Kissa oli kuin olikin Delfoi, takkuinen, huopainen, laihtunut ja täynnä punkkeja. Mutta elossa ja nyt varmasti hyvää vauhtia toipumassa seikkailustaan.