20080930_01.jpg20080930_02.jpg

Aamulla Yael suunnisti ensi töikseen Soukan eläinlääkäriasemalle kolme koiraa mukanaan. Yritimme jo viime viikolla varata aikaa, mutta silloin ei vapaita aikoja ollut.

Rouskulle haettiin lääkärintodistus vakuutusta varten. Moni ystäväni on kehunut Tapiolan Agria vakuutusta ja MM-kisoissa oli Tapiolan standi, joten päätin kokeilla vakuutusta.

Danan yskä on laantunut, mutta ei täysin loppunut. Diagnoosina oli yskä (!), syynä joko ärsytys kurkussa tai "flunssa". No, ärsytys kurkussa ei tartu, mutta "flunssa" voi tarttua Darlaan. Lääkäri lohdutti, että jos tartunta on tapahtunut, niin se on jo tapahtunut. Dana aloittaa nyt antibioottikuurin eli kisataukoa luvassa.

Niinan tilanne on vakavin, se ontuu tassuaan ja nyt tassusta otettiin koepala, joka lähetetään patologille. Sillä on myös huulessa pieni patti, joka tutkitaan samalla. Saamme diagnoosin kahden - neljän viikon päästä, joka tuntuu todella pitkältä ajalta odotella diagnoosia. Kisatauko on sanomattakin selvä, mutta se tuntuu pieneltä huolelta Niinan terveyden rinnalla. Niina on nyt 9-vuotias, ei nuori, mutta ei myöskään vanha toyvillakoiraksi.

Kukkaro keveni 300 euroa tänään, Soukka veloitti ensin kaikilta kolmelta toimistomaksun, mutta kun soitin ja vetosin heidän nettisivujensa vakuutteluun vain yhdestä toimistomaksusta / käyntikerta, he palauttivat 1 toimistomaksun. Vakuutus voisi olla poikaa. Tosin neljältä koiralta vakuutus on 708 euroa vuodessa ja siinä on aina omavastuu joka tapauksessa.