kadenvaanto.jpghyppy.jpg

Aamulla kun yritin selvityä käyntiin (flunssa vaivaa ja yöllä oli ilmeisesti hieman kuumetta), niin perheemme miespuoliset jäsenet intoutuivat kädenvääntöön. Heitä katsellessani huomasin, kuinka aika valuu kuin tiimalasissa, kuopukseni on jo isänsä kokoinen. Oikean puolisessa kuvassa poika on vasta pilke isänsä silmäkulmassa ja isä itse hyppää itsepuolustusnäytöksessä ihan näyttävän hypyn.

Töissä istahdin ihmettelemään mailiboksiani ja huvikseni katsoin tämän vuoden mailivyöryn. Tammikuussa 1741 mailia, joista 389 avaamattomia (olin paljon työmatkoilla). Helmikuussa 1357 mailia ja vain 129 avaamatonta. Maaliskuussa 1263 mailia, joista 209 avaamattomia. Nyt huhtikuu on lähes ohi ja aamun saldo oli 1152 mailia, joista 174 avaamattomia. Nuo ovat siis puhtaasti työmaileja, yksityiset mailit tulevat toiseen mailiosoitteeseen.

Päivä oli täyteen buukattu kokouksia, yritin taltuttaa tämän päivän mailitulvan ruokatunnilla ja ennen kotiinlähtöä. Huomenna alkaa 5 päivän loma, päätin pitää sen, koska kiinalaiset ja saksalaiset lomailevat tällä viikolla ja vappu rikkoo sopivasti viikon.

Miespuoliset perheenjäsenet palasivat juuri tiistain sählystä täynnä energiaa. Mitenköhän tuon testosteronienergian saisi suunnattua siivoukseen tai mehiläiskehien tekoon?