Valkea kuulas on ryhdistäytynyt ja tekee omenaa. Meidän piti piipahtaa mökillä nopeasti, mutta jämähdimme sinne seitsemäksi tunniksi. Mieheni raivasi kuusiaidan pohjan ja laittoi kariketta koko matkalle, sen lisäksi hän kantoi järvestä saavikaupalla vettä kuusille.

Minä raivasin villiintyneitä kukkapenkkejä. Mieheni käänsi narsissipenkin ja kaivoin mullan seasta kymmeniä narsissin sipuleita ja istutin ne uudellen. Mieheni myös kaivoi "pienen" köynnöshortensian ylös aidan vierestä ja istutimme sen uudelleen. Minulla oli mukana lähes kaikki tänä kesänä istuttamani perennan taimet, raivasin niille penkit ja istutin ne.  Istutin myös ystävältäni saamat hortensiat.

Kun viimein kello alkoi käydä iltaa, päätimme luovuttaa ja hieman voihkien siirryimme autoon. Olimme löytäneet uusia lihaksia (voi selkäparkani, voi reisiparkani) ja hyttyset olivat tehneet paukamia sinne tänne. Hyttysiä ja / tai paarmoja oli niin vähän, ettemme ensin tajunneet edes niitä olevan, mutta paukamia laskiessamme, totesimme niitä sittenkin olleen...

Päivänliljat kukkivat kauniisti, liljakin kukkii, mutta viihtyy selvästi heikommin. Myyrät ovat tainneet pistää suurimman osan sipuleistani poskeensa. Aivan ihastuttava uutuus tänä kesänä on maanpeittoruusu Fairy.

Valkea karkulainen ruusupenkissä ja sitkeät kukkijat (täpläleimu).

Talon sivussa olevassa kivikkopenkissä maksaruohot kukkivat ja neilikkaruusu viihtyy.