20081026_41.jpg20081026_40.jpg

Meidän piti mieheni kanssa mennä postimerkkimessuille, jotta voin viritellä eloa vanhaan harrastukseeni. Postimerkkejä olen kerännyt ihan lapsesta asti. Viimeisin kiinnostukseni on koira-aiheiset merkit, yllätys yllätys.

Meitä odotti kirjamessuilla kuitenkin yllätys, sieltä ei päässyt postimerkkimessuille tai olisi päässyt, jos olisi kiertänyt ulkokautta. Ulkona satoi ja myrskysi, joten ehkä sitten ensi vuonna... Postimerkit kyllä odottavat.

Mutta kirjamessut olivat aika mainiot nekin. Erityisesti uppouduin antikvariaattien kirjoihin, mieheni luovutti jossain vaiheessa ja vain odotteli minua kirjapinot käsissään. Tosin ei minusta 12 kirjaa nyt voi oikein laskea suuriksi pinoiksi; ensi kerralla otan hänelle mukaan taitettavan tuolin + vetokärryt, tiedättehän mallin, jolla esim. isoäitini veti ostoksia kaupasta kotiin...

Puutarhapuolen kirjoja löysin kaksi ruusukirjaa Suuri ruusukirja ja Ruusutarha, Pihapuutarhurin päiväkirja, Ukonhattu ja ahkeraliisa sekä Suuri yrtti- ja maustekirja.

Ostin neljä kirjaa kuolemasta ja kuoleman lähikokemuksista sekä yhden ikisuosikkini eli James Herriotin Ystävistäni hellyydellä. Pyörittelin käsissäni Agatha Christien kirjoja, mutta ne jäivät kaikki sinne (huokaus).

Paolo Coelhon kirjoja oli erillisellä standilla ja sorruin uusimpaan teokseen Brida ja samalla ostin kirjan Pyhiinvaellus. Kaupan päälle tuli Valon soturin päiväkirja, mikä oli kiva yllätys.

Synkät syysillat... olen valmistautunut.