20080811_17.jpg

Tokossa harjoittelimme tänään teemana "paritreenit". Minulla oli Niina ja Yaelilla Dana. Teimme kaikki liikkeet ns. pariliikkeinä. Paikallaolossa Niina ja Dana odottivat kentän keskellä, kun kävimme jokaisen koirakon kanssa läpi paikallaolon salaisuuksia. Kävimme vuorotellen palkkaamassa omat koirat niiden odottaessa. Kumpikin jaksoi olla paikallaan koko harjoituksen ajan.

Sitten otimme seuraamisen niin, että minä / Yael kuljimme koirakon vierellä liikkeenohjaajina oman koiran kanssa. Kävelyä, juoksua, pysähdyksiä, täyskäännöksiä.

Seisomaan jäämisessä liikuimme kunkin koirakon kanssa vuorotellen liikeenohjaajina omien koiriemme kanssa. Niina jäi melko hyvin seisomaan, mutta väsyi loppua kohden ja alkoi steppaamaan paikoillaan.

Sitten lopettelimme pujotteluseuraamiseen, jonka toteutimme ketjuseuraamisena. Ensimmäinen siirtyi viimeiseksi, kunnes koko letka oli käyty läpi. Kaikki koirakot ovat edistyneet valtavasti keväästä.

***

Tokosta siirryimme agilityyn. Dana meni todella jähmeästi, kunnes Yael kaivoi sukkalelun ja Dana kiisi pitkin rataa todella vauhdikkaasti. Tosin se taas luki renkaan paikasta, jossa ei ollut mitään loogisuutta. Mutta se on nyt ilmiselvästi hullaantunut renkaaseen, sillä se teki saman viime treeneissä.

Rousku oli positiivinen yllätys. Se kestää takaaleikkauksia, eikä purrut kertaakaan radalla.

Niina oli nopea, niinkuin se useimmiten on.

Bicho oli päivän tähti, se meni nopeasti verrattuna aiempiin omiin (!) suorituksiinsa ja käyttäytyi muutenkin kauniisti treenien aikana. Siitä ei ehkä tule agilityvaliota, mutta rakastan katsoa sitä radalla, kun se juoksee turkki hulmuten.

20080811_18.jpg20080811_19.jpg