Tänään me saatiin eka oikea kutsu ja se tuli Akulta ja Eetulta. Ne ehdottivat treffejä ulkona, jossa on tilaa juosta. Mulle puettiin takki päälle; kysynpähän vain, että kuinka sen kanssa juostaan? No, äiskä oli mukana ja juoksi munkin puolesta. 

Kotiin kun tultiin, niin äiskä päätti nukkua mun sängyssä. Ei se siihen ihan mahtunut, mutta ei kyllä antanut sen itseään haitata.

Mä löysin sonninsudin ja heräsihän se äiskäkin mun maiskutteluun. Syötiin sitä sitten yhdessä, mä toisesta päästä ja äiskä toisesta.

Uutisia sisaruksilta 8.2.:
Trixi on kotiutunut todella nopeasti ja on nukkunut noin 7 tuntia/yö putkeen ja nukkuu sitten nopean ulkona käymisen jälkeen vielä tunnin lisää ennenkuin aamuruoka maistuu.

Cara: Juuri tultiin Espoosta ja ihmettelen miten nopeasti kaikki sopeutuminen tapahtuu. Se on joka paikassa kuin kotonaan, remmi ja ulkoilu, ulos pissiminen ja naapurien vastaanotto on tosi riemullista.. Kiersi taas täysillä koko asuntoa ja simahti tiikerinsä syliin. Kuitenkin selvästi olen sen perushahmo. Yöllä nukuttiin samassa makuuhuoneessa vauva, Nea, Rontti (leonbergi) Cara ja allekirjoittanut, kuva olisi ollut paikallaan.

Verde (vihreä): Pennun kanssa on mennyt erittäin hyvin! Kotimatka sujui todella hienosti, nukkui koko automatkan ajan :) Vauhtia epelilllä kyllä riittää, todella utelias ja pelkäämätön kaveri! Pissat ja kakat tekee hienosti paperille! Eilen jo vähän ulkoiltiin ja lumi todella kiinnostava elementti! Yöt nukkuu hienosti! Tänä aamuna kun Iina lähti kouluun, ensimmäisen kerran kuulin itkua! Yhteenvetona, aivan loistava kaveri!!! Toinen koiramme Rico, on aivan ihmeissään uudesta tulokkaasta... Kovasti juoksee karkuun, mielestäni liian alistuva ja kiltti. Mutta eiköhän se siitä pikkuhiljaa tokene!!

Bella: Valkoinen on saanut nimeksi Bella, ei ollut helppoa näin nopsaa nimeä löytää... Mutta tuohon nimeen jopa usemmiten reagoi suureksi yllätyksekseni ;-) Eilinen meni vielä ihmettelemiseen niin Bobcatilla kuin Bellalla mutta tänään jo painellaan täysillä. Syödään, nukutaan ja ulkoillaan eli kaikki hyvin!

Sani: Täällä on mennyt ihan mukavasti. Ruoka maistuu ja ulkona käydään ahkerasti sekä pissalla, että kakalla, mutta hihnaa emme ihan vielä ole päässeet opettelemaan.  Taapero pysyy vielä niin hyvin tuossa meidän ja Nellin kanssa. Kyllä me joka tapauksessa tuon hihna harjoittelun aloitamme näinä päivinä. Hieman kyllä itkettää, kun aamun leikkihetken jälkeen joutuu jäämään kotiin, muiden lähtiessä kouluihin, tarhaan ja töihin, mutta se itku helpottaa kyllä koko ajan.  Mukavastihan meillä täällä siis menee. Nyt juuri makoillaan tässä varpaiden päällä ja nautitaan kun koko perhe on kotona.